Recensies

Wij bij Trouwauto Purmerend mogen dan misschien overtuigd zijn van de schoonheid van onze klassieke A-Ford uit 1931, beide Citroën Traction Avants uit 1952/1953 en onze service, maar wat vinden onze klanten daar zelf van?

Op deze pagina kunt u de reacties van onze klanten zelf lezen.

Er zijn 21 reacties

Gert & Ricarda
2023-09-30
wat hebben we een onvergetelijke dag gehad.
mede dankzij jou edwin was het geweldig.
wij kunnen jou iedereen aanbevelen.
jij haalde onze zenuwen weg . hielp waar het kon.😉
en met jou mooie auto ( waar we veel complimenten over kregen.) bracht je ons naar elke plek. fotos . lokatie. kerkje enz.....
we hadden dit met geen ander willen doen. je bent zon spontane gezellige man.
het was perfect.
edwin nogmaals bedankt voor alles.
warme groetjes Gert & Ricarda

Brenda en Arnold Duif
2023-08-03
Hey Edwin,

Wat hebben wij samen met jou en Sonja Stengewis een geweldige dag beleefd! Je hebt pracht auto's en bent een super leuk en gezellige chauffeur! Bedankt voor je inzet, wij kijken nog lang terug op een fantastische trouwdag!

Liefs Brenda en Arnold
I. Bos
2022-09-23
Zondag 18 september trouwde mijn zoon. Het was een onvergetelijke dag... mede dankzij jou Edwin. De service was geweldig. Je was ruim op tijd, de auto was perfect en je hebt met je professionaliteit, vriendelijkheid, service en humor een extra feestelijk tintje aan de dag gegeven. Bedankt!
Rob & Didy Imanse
2021-08-02
Lieve Edwin,
Wat heb jij een enorme bijdrage geleverd aan onze langverwachte mooie dag!
We vonden het zo ontzettend jammer dat de dag met jou ophield!
Je bent goud waard, zo ontzettend oplettend met details... Zoveel geduld en wat hebben we gelachen met je!
Ivon
2021-07-26
24/7 huwelijk Didy & Rob
Een dag om nooit te vergeten!
Edwin hij maakte de dag compleet, je schitterende auto, je humor, gewoon wie je bent, een bijzonder mens!
Bedankt!
Zonder jou was het niet af!

Gert & Bordeau
2021-07-10
Dankzij Edwin hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad, 6 juli 2021, in zijn prachtige witte Citroën. Edwin zijn gastvrijheid, openheid en vriendelijke aanwezigheid zullen wij zeker niet snel vergeten! Een aanrader voor ieder die nog trouwen moet! Edwin, hartelijk bedankt! ;)

Sandra & Ron
2019-10-20
Leuke Edwin. Jou vergeten doen we niet!!! En die mooie witte schoonheid al helemaal niet!!! Dankjewel voor deze mooie leuke ervaring die ik zelf dit keer mee mocht maken voor mijn trouwdag. 9-10-2019. Want in die andere topper mocht ik mee rijden met opa oma hun 60e trouwjaar. Ook mijn man Ron heeft echt heerlijk genoten. Niet alleen van mijn verrassings reactie op de auto, maar ook zeer zeker van jou. Wat maak jij de rit compleet!!! Je bent n topper. Ga zo door en vooral blijven genieten van die 2 oudjes op wielen. Liefs van ons…
Ebru avci
2019-04-07
Een geweldige dag gehad met Edwin onze chauffeur en de super mooie Ford A. Alles was goed geregeld. Zeker een aanrader.
Isabel & Thijmen
2019-01-29
Een geweldige bruiloft gehad met onze mooie witte trouwauto en charmante chauffeur! Wat een gentlemen! Door de dag heen ook geholpen door hem met kleine dingetjes op de foto locatie en trouw locatie zelf. Veel complimenten van de gasten gehad over "waar we deze leuke chauffeur" gevonden hebben! 1 en al complimenten!
Marco & Marisa
2018-02-06
Wij hebben een dagje mogen meerijden in de Citroen Avant Traction (dit betekent ‘vooraandrijving’ hebben we geleerd)… Wat een geweldige auto en wat is Edwin een geweldige kerel! We voelden ons net de koning en koningin bij hem op de achterbank. De service was net als Edwin z’n humor onbetaalbaar, echt een aanrader. Ontzettend bedankt voor een onvergetelijke dag!
Dirk en Cris Boereboom
2017-11-20
Wat een enthousiasme en wat een schitterende wagen. We hebben ontzettend genoten van de service die Edwin ons heeft gegeven op onze bruiloft. Een aanrader voor iedereen die zijn bruiloft op een onvergetelijke manier wil beginnen. Edwin dank je wel voor een prachtige start van onze bruiloft. Het was super.
Renate Ridderhof
2017-10-14
Zowel de Ford A en chauffeur Edwin waren een grote meerwaarde voor onze trouwdag! De rit naar de locatie, de mooie trouwfoto's bij de auto en niet te vergeten de entree die we maakten waren superleuk. Edwin is een zeer prettig, gezellig en behulpzaam persoon. Ook de gasten waren unaniem enthousiast. Niets dan lof!
Naomi & Jeroen van der Meer
2017-09-03
Lieve Edwin !! Vrijdag 4 augustus 2017 zijn wij getrouwd en heb jij ons met je super mooie citroen traction in stijl vervoerd. We hebben genoten van jou en de auto. Je bent vrolijk vriendelijk en heel gezellig. Met jouw aanwezigheid is onze dag onvergetelijk geworden. De foto's met de citroen zijn geweldig mooi. Ook onze gasten is jouw meerwaarde opgevallen , wij hebben diverse complimenten mogen ontvangen. Hartstikke bedankt voor deze mooie herinnering Edwin. Met heel veel groeten Naomi Jeroen Keoni en Jelani.
Lianne & Freek
2017-08-20
Heel erg bedankt voor de bijdrage die je hebt geleverd op onze prachtige & onvergetelijke dag, zowel als chauffeur en als “bruidsmeisje” (haha). We hebben heel veel complimenten gehad over de waanzinnig mooie auto!
Shariff & Melanie
2017-07-09
Op 7-7-17 gebruik gemaakt van je diensten met die mooie witte Citroën ! Wat een heerlijke ruime wagen en heeft een mooie rol gehad op onze grote dag !! Nogmaals bedankt !!
Maarten en Ingrid
2017-06-26
Wat hebben wij gisteren 24-6-2017 een ontzettend leuke dag gehad! Wat een super mooie Citroën! En vooral onze chauffeur Edwin. Wij voelden ons zo op ons gemak! Edwin nogmaals dank dat jij met je auto deel uit maakte van onze grote dag! We zijn heel blij je te mogen leren kennen!
Carla en Pascal
2014-08-24
Hallo Edwin, wat waren wij blij dat we in jouw prachtige auto mochten trouwen. Zag er helemaal perfect uit! Maar naast de auto was jij als chauffeur ook echt geweldig, heel leuk hoe je met ons zoontje was (hij heeft meer dan genoten) Bedankt voor al je hulp en je vrolijke karakter! Liefs Pascal en Carla
Paul en Wendy
2014-07-03
Top auto en top chauffeur. Bedankt Edwin dat jij gisteren onze mooiste dag nog net even mooier hebt gemaakt! Wat hebben we gelachen samen. Geweldig, bedankt en groetjes van Paul en Wendy
Mario
2014-04-08
Afgelopen zaterdag het 60 jarige huwelijksfeest van opa en oma gevierd. Voor deze gelegenheid zochten we nog een bijzondere manier om hen van hun huis naar de feestlocatie te vervoeren. De keuze was snel gemaakt toen we op internet Edwin met zijn prachtige A Ford tegenkwamen. Van het schitterende ritje langs de Amstel hebben zij ( en ook wij ) zeer zeker genoten. Edwin is een vrolijke, spontane man bij wie het plezier ervan afstraalt en met wie je prima afspraken kunt maken. Dikke pluim!!
Nicola den Broeder
2014-03-28
Wij zijn alweer een tijdje geleden getrouwd in 2010 maar we hebben prachtige foto’s met een mooie trouwauto. We konden niet beter wensen en de chauffeur was ook geweldig. Wij raden het zeker de mensen aan om deze mooie auto te nemen
Eduard en Linda
2013-09-30
Wij hebben een onvergetelijke trouwdag gehad. Voor mij als autoliefhebber is het vervoer in een echte klassieke A Ford een ware toevoeging aan onze huwelijkdag. De service van Trouwauto Purmerend en de chauffeur waren trouwens ook top! De chauffeur was ruim op tijd om ons op te halen en de auto was van binnen en van buiten spic en span.